Home

Voorverkoop Tentfeesten 28 en 29 september

Voorverkoop Tentfeesten 28 en 29 september Biddinghuizen - 5 september 2007.  De tentfeesten komen er weer aan. Zoals al eerder vermeld is er op vrijdagavond de Radio 538 D.J.’s On Tour show aanwezig, met DJ Rick van Velthuysen.

Zaterdagavond is er het Kartoffelfest. Er wordt om 18:00 gestart met een stamppottenbuffet omlijst met muziek door DJ Rene Verkerk van Radio 10 Gold. De Gebroeders Ko komen s’avonds het Kartoffelfest met een spetterend optreden opluisteren.

Voorverkoop
Ook dit tentfeest is het mogelijk om kaarten in de voorverkoop te verkrijgen. Kaarten zijn vanaf heden verkrijgbaar bij de MM Store aan de Baan te Biddinghuizen.

Kaarten voor de vrijdagavond (Radio 538) zijn € 7,50 in de voorverkoop. Een kaart aan de tent op de avond zelf bedraagt € 10,--

Kartoffelfest(stamppottenbuffet)
De zaterdagavond verloopt iets anders. Komt u lekker eten en blijft u daarna gezellig in de tent, dan betaalt u € 15,--. Bij binnenkomst krijgt u van ons een bierpull met daarin 2 consumptiemunten.

Er zijn misschien mensen die alleen mee willen eten. Dat is geen probleem, u betaalt € 15,-- in de voorverkoop en wanneer u de tent voor 20.30 verlaat, krijgt u € 5,-- retour.

Wanneer u alleen naar het feest komt, bent u welkom vanaf 20.00 uur De entreeprijs bedraagt dan € 10,-- (dit is met bierpull maar zonder consumptiemunten)

Het stamppottenbuffet is tussen 18.00 en 20.00 uur. In verband met de voorbereiding van het buffet, zijn deze kaarten alleen verkrijgbaar in de voorverkoop. Aan de tent worden geen kaarten voor het stamppottenbuffet verkocht. U kunt kaarten kopen tot en met donderdag 27 september.

Voor beide feestavonden geldt dat er aan de tent een beperkt aantal kaarten beschikbaar zijn. Voorkom teleurstelling en koop uw kaarten in de voorverkoop. Want vol = vol.

Indien u nog vragen heeft, kunt u een email sturen naar info@ijsvogel.net

Biddinghuizen. We doen het samen

Stichting De IJsvogel
Dorpsbelangen Biddinghuizen


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat