Home

IJsbaan Maaiveld gaat open

IJsbaan Maaiveld gaat open Biddinghuizen - 28 februari 2018.  Dorpsbelangen Biddinghuizen meldt vanochtend goed nieuws voor liefhebbers van schaatsen. Het geasfalteerde plein op evenemententerrein Het Maaiveld is de afgelopen dagen omgebouwd tot mini-ijsbaan en er kan geschaatst worden.

Vorige week werd gestart met de voorbereidingen van de ijsbaan door water op het plein te sproeien. Aanvankelijk zonder succes, want er bleek water weg te lekken. Ook was de zon de sterk, zodat het in de nachten gevormde ijs overdag weer wegsmolt. Zondagavond werd er een nieuwe poging gestart en bewoners werd met klem gevraagd het dunne ijs op maandag en dinsdag niet te betreden en dat lijkt zijn vruchten te hebben afgeworpen.

"Gisterenavond zijn de vrijwilligers tot laat in de avond op de ijsbaan bezig geweest. Het resultaat mag er zijn: een prachtige ijsbaan op het evenemententerrein", schrijft Dorpsbelangen.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat