Home

- Statiegeld systeem
Zoals je kan zien is het bijna zover en zal de feestweek starten, wij hebben er veel tijd en energie ingestoken om er wat moois van te maken en denken daarin geslaagd te zijn.
Nu zullen er een aantal dingen anders zijn dan u gewend bent tijdens de feestweek, en wat het meest in het oog springt is dat wij geen wegwerpbekers etc. mogen gebruiken, maar dat wij met gerecyclede bekers gaan werken. Hieronder zullen wij u uitleggen hoe het precies werkt.

U koopt munten bij binnenkomst, daarna gaat u naar de bar en besteld daar bv koffie, daarna rekent u aan de bar af en betaald daar 1 munt voor de beker en 1 munt voor de koffie af.  Als u daarna weer koffie of iets anders besteld levert u de beker in en krijgt u een nieuwe beker met wat u besteld heeft terug.
Aan het eind voor u naar huis gaat levert u de lege beker in en ontvangt hiervoor een briefje met een QR-code deze scant u met uw telefoon en u ontvangt een bijdrage terug op uw bankrekeningrekening.
Op de website van de Stichting de IJsvogel zijn hier ook filmpjes over te zien en in de feesttent zullen doeken hangen waar het nogmaals op wordt uitgelegd. Uiteraard kunt u in de tent ook iemand van de organisatie aanschieten om te horen hoe het precies werkt.
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat