Home

Initiatief voor nieuwe dorpsloods in Biddinghuizen

Initiatief voor nieuwe dorpsloods in Biddinghuizen Biddinghuizen - 5 februari 2024.  Stichting de IJsvogel Biddinghuizen en Dorpsbelangen Biddinghuizen hebben plannen aangekondigd voor de ontwikkeling van een dorpsloods. Dit meldt dorpsbelangen op Facebook. Dit initiatief komt voort uit de behoefte aan een nieuwe locatie door de geplande nieuwbouw op de plek van de voormalige Kamphuis-garage, de huidige locatie van de IJsvogel.

De initiatiefnemers willen met de dorpsloods een oplossing bieden voor stichtingen en verenigingen in Biddinghuizen die extra ruimte nodig hebben voor opslag of kleine werkzaamheden.

De dorpsloods zal niet dienen als plek voor het uitvoeren van activiteiten zoals koorrepetities of sportactiviteiten, aangezien deze plaats kunnen vinden in De Binding. Het plan omvat ook de mogelijkheid om de loods als postadres te gebruiken. Het initiatief richt zich specifiek op organisaties die activiteiten ontplooien in en rondom Biddinghuizen.

Stichtingen en verenigingen met interesse om deel te nemen aan dit project, vooral die behoefte hebben aan extra ruimte, worden aangemoedigd contact op te nemen. Belanghebbenden kunnen hun interesse kenbaar maken door een e-mail te sturen naar secretariaat@dorpsbelangen.net, met daarin een korte beschrijving van hun ruimtebehoefte.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat