Home

Programma Koningsdag 2022

Programma Koningsdag 2022 Biddinghuizen - 8 april 2022.  Woensdag 27 april aanstaande is het Koningsdag. Ook dit jaar organiseert Stichting de IJsvogel diverse activiteiten voor de inwoners van Biddinghuizen. Het programma voor dit jaar is als volgt:

Vlag hijsen
Om 9.00 uur hijsen veteranen de Nederlandse driekleur op het Plein. Dit in aanwezigheid van de burgemeester. Het Wilhelmus wordt door Maris Sonores ten gehore gebracht.

Versierde fietsoptocht voor kinderen
Ook dit jaar is er weer de versierde fietsenoptocht voor alle kinderen uit Biddinghuizen. Na het vlag hijsen vertrekt de optocht de route door het dorp. Dit jaar is er weer een jury aanwezig die op zoek gaat naar de mooiste creaties, er zijn prijzen voor de kinderen te verdienen. De toer eindigt op het Plein waar er voor iedere jeugdige deelnemer een verrassing klaarligt.

Vrijmarkt
Van 8.00 tot 13.00 uur is er weer de gelegenheid om van uw spulletjes af te komen of juist een "pareltje" op de kop te tikken op de vrijmarkt. Deze vindt plaats rondom de winkels. Mocht u niet van uw spulletjes afkomen bewaar ze dan vooral voor een kofferbakmarkt later in het jaar maar laat ze niet achter.

Tot slot
Stichting de IJSvogel meldt verder het volgende: "Wellicht vraagt u zich na het lezen van bovenstaande af of er 's middags nog activiteiten worden georganiseerd. De afgelopen jaren zien we dat veel Biddinghuizenaren 's middags activiteiten buiten het dorp opzoeken. De bezoekersaantallen op de middagactiviteiten zijn de afgelopen jaren flink teruggelopen. Als bestuur hebben we daarom besloten ook dit jaar 's middags geen activiteiten te rganiseren. Natuurlijk kunt u s`middags genieten van 1 van de vele gezellige autocrossen in Biddinghuizen. Autocross vereniging the Flintstones organiseert een koningscross op het van Werven circuit in Biddinghuizen."

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kunt u contact opnemen met Jan Schuurhuis via 0612967095 of via jschuurhuis@ijsvogel.net

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat