Home

Sleepbotenfestival 2023 succesvol

Sleepbotenfestival 2023 succesvol Biddinghuizen - 29 augustus 2023.  Het Sleepbotenfestival van 2023 in Biddinghuizen is tot een einde gekomen, en de organisatoren en deelnemers kijken terug op een geslaagde editie. Het evenement, dat weer tal van activiteiten voor jong en oud bood, kon rekenen op een prima opkomst.

Ook dit jaar was er de verkiezing van de "Sleepboot van het jaar", die werd gewonnen door de Zeelandia. De jury had een moeilijke taak, gezien het grote aantal deelnemende boten, elk met hun eigen unieke kenmerken. Daarnaast waren er diverse optredens van Shantykoren en konden kinderen zich uitleven op springkussens. Demonstraties van de vaargroep trokken eveneens veel bekijks.

Trekwedstrijden en Entertainment
Er waren ook trekwedstrijden waarin opduwers en sleepboten hun kracht konden meten. Een speciale klok gaf daarbij de exacte trekkracht weer. De muzikale afsluiting van de dag werd verzorgd door DJ Raoel, die voor een uitgelaten sfeer zorgde tijdens de feestavond.Dank aan Sponsoren en Vrijwilligers
Het evenement werd mede mogelijk gemaakt door de inzet van vele vrijwilligers en de financiële steun van lokale sponsoren. "We hebben als vrijwilligers genoten. Het is altijd een uitdaging om de plannen op papier in de realiteit tot uitvoering te brengen, en gelukkig was dit jaar wederom een schot in de roos," aldus Teun van Beek, een van de organisatoren.

Contact en Toekomstige Edities
De organisatie staat open voor nieuwe ideeën en nodigt iedereen uit om contact op te nemen via diverse kanalen, waaronder Facebook en hun website www.ijsvogel.net, voor suggesties voor toekomstige edities van dit inmiddels traditionele Biddinghuizer evenement.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat