Home

Avond4Daagse Biddinghuizen gaat door met Home Edition

Avond4Daagse Biddinghuizen gaat door met Home Edition Biddinghuizen - 9 april 2021.  De avondvierdaagse van Biddinghuizen kan dit jaar doorgaan met een speciale Home Editie. Deelnemers kunnen hun eigen route samenstellen en op een eigen moment lopen.

"Even leken de Coronamaatregelen roet in het eten te gooien. Maar met een unieke editie kan hét wandelfeest voor kinderen toch doorgaan." aldus Stichting De IJsvogel.

Tussen 29 maart en 30 juni 2021 kunnen deelnemers uit Biddinghuizen hun eigen Avond4daagse lopen. Volledig Coronaproof. Stichting De IJsvogel organiseert samen met Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) en e-Routes deze bijzondere editie. Met een speciale app lopen de kinderen hun eigen routes op hun eigen moment. Zo wordt drukte en groepsvorming voorkomen. En na afloop wacht de officiële Avond4daagse medaille.

Eigen routes
Na inschrijving kunnen deelnemers gebruik maken van de Avond4daagse-module in de app e-Routes. Deze app maakt routes vanaf een zelf te bepalen punt en afstand. Dit zijn zogenaamde 'ronde routes', dus het eindpunt is hetzelfde als het startpunt. De app houdt bij waar en hoeveel de deelnemers lopen.

Kies je eigen wandelmoment
Om te voorkomen dat veel kinderen tegelijk lopen, kunnen deelnemers wandelen tussen 29 maart en 30 juni 2021. Om er wel een prestatie van te maken, moeten ze de vier wandeldagen in twee weken afleggen. Verder staat het moment van wandelen vrij. Er mag dit jaar ook overdag gelopen worden. Bovendien kunnen de lopers zowel door-de-weeks als in het weekend de wandelschoenen aantrekken.

Aanmelden
Deelname kost € 6,50 en inschrijven is mogelijk via de website https://www.eroutes.nl/nl/avond4daagse/biddinghuizen
Inschrijving vindt dit jaar niet centraal via school of sportvereniging plaats, maar ouders/verzorgers schrijven zichzelf en hun kinderen in. Er kan gekozen worden uit drie afstanden: 2,5 – 5 – 10 km. De Avond4daagse medaille ontvang je automatisch. Wil je eerst meer informatie? Bezoek dan https://www.avond4daagse.nl.

"Wat zouden wij het leuk vinden wanneer je ons zoveel mogelijk leuke foto's en berichtjes wilt mailen. Door dat te plaatsen op onze Facebookpagina, zijn we veilig bezig, maar zijn we ook samen bezig. Want zo doen we dat in Biddinghuizen!" besluit Stichting de IJsvogel.


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat