Home

Feestweek met Ronnie Tober en Johan Vlemmix

Feestweek met Ronnie Tober en Johan Vlemmix Biddinghuizen - 18 mei 2022.  Van 13 tot en met 17 juli organiseert Stichting de IJsvogel de Opdreef feestweek. Tijdens de feestweek is er o.a. een dorpslunch, een hobbybeurs, een braderie, een interreligieuze bijeenkomst en een feestavond met o.a. Ronnie Tober en Johan Vlemmix.

De week is als volgt ingedeeld:

Woensdag 13 juli: Hobbybeurs en kindermiddag

Donderdag 14 juli: Heel Biddinghuizen bakt en oud Hollandse spelletjes, 's avonds bij voldoende animo: "Ik hou van Biddinghuizen"

Vrijdag 15 juli dorpslunch

Zaterdag 16 juli Braderie, demonstratie door de brandweer, dorpsmaaltijd, kampioenschap eiergooien, Kofferbakmarkt, feestavond

Zondag 17 juli: Interreligieuze bijeenkomst

Hobbybeurs
Heeft u een leuke of bijzondere hobby? Meldt u zich dan aan voor de OpDreef-Hobbybeurs. De hobbybeurs vindt plaats op woensdag 13 juli van 12.00-21.00 uur. Voor €10,= kunt u een tafel huren waar u uw hobby kunt laten zien aan alle Biddinghuizenaren.

Ik hou van Biddinghuizen
Bij voldoende animo wordt het spel "Ik hou van Biddinghuizen" georganiseerd. Een interactief spel voor jong en oud. Aanmelden kan met een team van 6 personen, 1 persoon tussen de 10 en 20 jaar, 1 persoon tussen de 20 en 30 jaar, 1 tussen de 30 en 40 jaar en 1 persoon tussen de 40 en 50 jaar, 1 persoon tussen de 50 en 60 jaar en 1 persoon ouder dan 60 jaar.

Feestavond
Voor de feestavond kunnen kaarten gekocht worden op zaterdagmiddag en zaterdagavond. Wie zeker wil zijn van een kaartje kan een Early Bird tickert kopen bij Boekenhuys van der Walle, aan de Baan 22 in Biddinghuizen.

Voor meer informatie of opgeven voor één van de activiteiten kunt u mailen naar opdreef-festival@ijsvogel.net
Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat