Home

Corona zet opnieuw een streep door de feestweek

Corona zet opnieuw een streep door de feestweek Biddinghuizen - 24 augustus 2021.  Het bestuur van Stichting de IJsvogel heeft de Feestweek, die traditioneel na alle zomervakanties gehouden wordt, afgelast. De verschillende geplande evenementen waren al enigszins aangepast op de Coronamaatregelen. Toch blijkt het niet mogelijk om het evenement door te laten gaan.

Diverse maatregelen zoals het verbod op live-optredens en het feit dat elke bezoeker een vaste zitplaats moet hebben nekten de geplande evenementen. Het bestuur heeft nog overwogen om een deel van het programma wel door te laten gaan maar men kwam tot de conclusie dat een Feestweek niet uit een paar losse onderdelen kan bestaan. "Het is alles of niets".

"U zult begrijpen dat het besluit tot het niet doorlaten gaan van de Feestweek een harde klap was voor het voltallige bestuur van stichting de IJsvogel. We waren al zó ver met het organiseren. Onze energie borrelt nog steeds en we gaan ons vanaf dit moment richten op de Feestweek van 2022"


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat