Home

Look-a-like Guus Meeuwis speelt tijdens dorpsmaaltijd

Look-a-like Guus Meeuwis speelt tijdens dorpsmaaltijd Biddinghuizen - 25 mei 2018.  Het programma voor de feestweek is grotendeels bekend. Naast een aantal vaste onderdelen, zoals de avondvierdaagse op vier avonden en braderie op zaterdag, is er een feestavond op zaterdagavond. Voorafgaand aan de feestavond organiseert De IJsvogel een dorpsmaaltijd. Stefan Storm verzorgt tijdens deze maaltijd een optreden.

Stefan Storm is een Guus Meeuwis look-a-like en speelt dan ook nummers van deze Brabantse artiest, zodat er rond de maaltijd een gezellige sfeer ontstaat.

Dorpsmaaltijd
De maaltijd wordt verzorgd door 'huiscateraar' Slump Catering en Events uit Bant, die ook tijdens eerdere feestweken al eens een maaltijd verzorgde. Voor 10 euro per persoon ontvangt u een maaltijd (exclusief consumpties) en ook toegang tot de feestavond.

Aanmelden
Om deel te nemen aan de maaltijd, moet u zich wel opgeven. Dit is mogelijk via opdreef-festival@ijsvogel.net, met opgave van uw naam en voor hoeveel personen u wilt reserveren. Betalen kunt u bij binnenkomst in de feesttent op zaterdag 9 juni.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat