Home

Tweede brief van Sinterklaas

Tweede brief van Sinterklaas Biddinghuizen - 12 november 2018.  De redactie van BHZNet.nl ontving een tweede brief van Sinterklaas en kreeg opnieuw het verzoek deze brief te plaatsen. Sinterklaas komt op 17 november aan in Biddinghuizen. Onderaan dit bericht vindt u praktische informatie over de wegafsluitingen en route van de rondgang.

Op zaterdag 17 november 2018 om 15.00 u. komen Sinterklaas en de Pieten weer aan in Biddinghuizen. Zijn jullie er ook allemaal weer bij? We hebben gehoord dat Sinterklaas weer erg uitziet naar het ontvangst in Biddinghuizen.

Ina Tolsma zal samen met de voorzitter van Dorpsbelangen en Maris Sonores, Sinterklaas en de Pieten verwelkomen. En ook Rita, de schoonmaakster van Biddinghuizen, is er weer bij.

Nadat Sinterklaas verteld heeft over zijn reis en de vele handen heeft geschud, zal hij op zijn paard rondgaan door het dorp. Dit jaar zal Sint na de optocht door het dorp niet, zoals andere jaren, het feest voortzetten op het Plein, maar in de grote sportzaal van het Koetshuis. Iedereen is welkom om het feest mee te vieren. Jullie kunnen meedoen of gaan kijken naar de Voice Kids 4all en samen met de pieten zal er gedanst en gezongen worden. Ook is er tijd om Sinterklaas een tekening en/of een hand te geven.

We vragen jullie om niet regelrecht naar het Koetshuis te gaan, maar mee te lopen met de optocht. Het Koetshuis (ingang achterzijde) gaat open op het moment dat de optocht aankomt. We gaan er met elkaar weer een fantastisch feest van maken en hopen jullie allemaal te zien bij de Kade en daarna in het Koetshuis.

Wij hebben er zin in, jullie ook?
Tot zaterdag allemaal

Praktische informatie intocht:
* Route rondgang en mogelijke verkeershinder
* Wegafsluitingen Kaai 3 / Havenkant

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat