Home

Frikandel eten en appelkistzitten tijdens Muziekfestival

Biddinghuizen - 6 juli 2015.  Op zaterdag 5 September wordt er naast het muziek-festival een wedstrijd frikandel eten en een wedstrijd aardappelkist zitten gehouden.

Het centrum van Biddinghuizen wordt omgetoverd tot 1 groot feestterrein. Er zullen diverse activiteiten plaatsvinden op verschillende locaties.

Op het evenemententerrein vindt het Biddinghuizer muziek-festival plaats. Tijdens dit festival zullen diverse optredens plaatsvinden van diverse artiesten, dj's en piratenkoren. Tijdens het festival zullen er ook 2 Biddinghuizer kampioenschappen gehouden worden.

Frikandel eten
Aan het eind van de middag zal het Biddinghuizer frikandel eet kampioenschap gehouden worden. Er is plaats voor 7 personen die strijden om de kampioen van Biddinghuizen te worden.

Ben jij degene waarvan je maag sterk genoeg is om Biddinghuizer kampioen te worden?
Geef je dan op door een mail te sturen naar info@ijsvogel.net o.v.v. Kampioenschap frikandel eten.

Appelkist zitten
Tijdens het muziek festival zal er ook een kampioenschap appelkist zitten gehouden worden. Bij dit kampioenschap is het de bedoeling om zolang mogelijk op een appelkist te blijven zitten. Er zijn 3 plaatsen om mee te doen.

Geef je op door een mail te sturen naar info@ijsvogel.net o.v.v. Kampioenschap appelkist zitten.

Voor meer informatie kijkt u op http://www.ijsvogel.net of op https://www.facebook.com/StichtingDeIJsvogel of mail naar info@ijsvogel.net.

"Stichting de IJsvogel, Dorpsbelangen Biddinghuizen en Piratenkoor de Blauwbaarden organiseren het Biddinghuizer muziekfeest samen"


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat