Home

Programma Op Dreef muziek-festival

Programma Op Dreef muziek-festival Biddinghuizen - 31 augustus 2015.  Stichting de IJsvogel en piratenkoor de Blauwbaarden organiseren op zaterdag 5 september het Op Dreef muziek festival. Hieronder leest u het complete programma.

Braderie/kofferbakmarkt
Rond de winkels zal er een grote braderie georganiseerd worden, zo zal er op het evenementen terrein zal er een kofferbakmarkt plaats vinden. Op meerdere plaatsen op de braderie zullen diverse koren en een dj zorgen voor muziek. Er zullen enkele cross auto's opgesteld staan waar men mee op de foto kan. Wilt u zich nog aanmelden voor de kofferbakmarkt? Stuur dan een email naar info@ijsvogel.net o.v.v. kofferbakmarkt.

Op Dreef muziek-festival
Op het evenementen terrein vindt het Op Dreef muziek-festival plaats. Tijdens dit festival zullen diverse optredens plaatsvinden van bekende en minder bekende artiesten/dj`s en piratenkoren.

Het festival begint om 12:00 uur, dan starten de optredens van diverse Shanty koren. De Shanty koren zullen optreden tot 17:00 uur. Vanaf 18:00 uur zullen Nederlandstalige artiesten/dj`s optreden op het grote podium.

Kampioenschap Frikandel eten
Om 17:00 uur zal het Biddinghuizer frikandel eet kampioenschap gehouden worden. De naam zegt het al wie kan de meeste frikadellen eten? Er is plaats voor 7 personen die strijden om de kampioen van Biddinghuizen te worden. Opgave is nog mogelijk.

Kampioenschap Appelkist zitten
Tijdens de gehele duur van het muziek festival zal er ook een kampioenschap appelkist zitten gehouden worden. Bij dit kampioenschap is het de bedoeling om zolang mogelijk op een appelkist te blijven zitten.

Lijkt het je leuk om de uitdaging aan te gaan om tijdens het festival mee te doen aan het appelkist zitten, en daarbij alle optredens vanaf de meest mooie plaats op het festivalterrein te bekijken geef je dan snel op. Er zijn 3 plaatsen dus wees er snel bij want vol = vol.

Voor het opgeven van beide kampioenschappen kunt zich opgeven door een mail te sturen naar info@ijsvogel.net o.v.v. Kampioenschap frikandel eten of appelkist zitten.

Kijk voor meer informatie op http://www.ijsvogel.net of op www.facebook.com/StichtingDeIJsvogel.Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat