Home

Biddinghuizen bereidt zich voor op de Avond4Daagse in juni

Biddinghuizen bereidt zich voor op de Avond4Daagse in juni Biddinghuizen - 28 april 2023.  De voorbereidingen voor de Avond4Daagse in Biddinghuizen zijn in volle gang. Dit jaar zal het evenement plaatsvinden van 5 tot en met 9 juni, met wandelingen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. De start en finish zullen plaatsvinden op het Evenemententerrein het Maaiveld.

De route loopt over het Biddinghuizer wandelpad, de boulevard, langs het water en door het dorpsbos. Op vrijdagavond is er een gezellige intocht met muziek, publiek en kermisattracties.

In tegenstelling tot voorgaande jaren, waarbij vooral schoolkinderen met hun klassen meeliepen, ziet de organisatie nu een toename van hele families die meelopen. Om deze gezelligheid te behouden, is de organisatie dit jaar volledig in handen van Stichting de IJsvogel en loopt dit niet meer via de scholen.

Informatie over inschrijvingen volgt binnenkort. Voor nu is het handig om de data alvast in de agenda te zetten: 5, 6, 8 en 9 juni is de Avond4Daagse in Biddinghuizen.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat