Home

Avond4Daagse is medio juni

Avond4Daagse is medio juni Biddinghuizen - 6 mei 2022.  De vrijwilligers van Stichting de IJsvogel/Avond4Daagse zijn achter de schermen alweer een poosje bezig om ook dit jaar een avondvierdaagse te organiseren en van deze editie een groot succes te maken. Belangstellenden kunnen alvast in hun agenda noteren dat er van 13 tot en met 17 juni gewandeld gaat worden.

De wandelvierdaagse is op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. De woensdagavond wordt dus overgeslagen. Voor deelnemers aan de 5 kilometer is de starttijd 17.30 uur. Wie de lange route van 10km loopt, start om 18.00 uur. Op de afsluitende vrijdag zijn er afwijkende starttijden.

Inschrijven
Inschrijven en betalen gaat vanaf dit jaar digitaal en kan door middel van onderstaande link (of gebruik de QR-code):
https://www.formdesk.com/kwbn/A4DOI2022_Biddinghuizen.Kosten
Wil je niet online inschrijven, of lukt het niet? Dan zijn de vrijwilligers op woensdag 18 en 25 mei van 14:00 tot 15:00 uur in de Bibliotheek aanwezig. Je kan je dan ook inschrijven en gelijk betalen. De kosten voor deelname bedragen €4,50. "Daarvoor krijg je 4 avonden wandelplezier, een mooie medaille en een lekkere versnapering onderweg", aldus de organisatie. Voor vragen kunt u contact opnemen met avond4daagse@ijsvogel.net.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat