Home

Sfeervolle kerstmarkt in Biddinghuizen

Sfeervolle kerstmarkt in Biddinghuizen Biddinghuizen - 5 december 2016.  Door het plaatsen op zaterdag 10 december van een tweetal prachtige kerstbomen in het winkelcentrum bereidt Biddinghuizen zich voor op de naderende kerst. Om helemaal in kerstsfeer te komen wordt er op vrijdag 16 december een kerstmarkt gehouden.

De kerstmarkt vindt plaats van 15.00 tot 21.00 uur in het winkelcentrum en in kerkcentrum De Voorhof.

Aanmelden?
Scholen en verenigingen kunnen zich aanmelden voor het huren van een kraam op de kerstmarkt via info@ijsvogel.net Hobbyisten kunnen zich via info@apeldoorn2000.nl aanmelden voor een kraam. De kraamhuur dient op de kerstmarkt contant voldaan te worden aan de mensen van Apeldoorn2000.

Sfeer
Het belooft een hele sfeervolle kerstmarkt te worden. De Blauwbaarden, dansgroepen, Rocking Tuesday zullen optredens verzorgen vanaf 16.00 uur op de kerstmarkt. Vrouwenkoor de Paradijsvogels en Koor Bel Canto zullen vanaf 20.15 uur een mini kerstconcert geven in de voorhof.

Wat u deze dag zeker niet zal missen zijn de vuurkorven van scouting de Osbornegroep en de glühwein en warme chocolademelk welke door het bestuur van Dorpsbelangen word uitgeschonken.

Tijdens de kerstmarkt zullen de kerstman en kerstvrouw ook niet ontbreken.

Passage
De dames van de christelijk-maatschappelijke vrouwenbeweging Passage laten zich weer inspireren door het verleden. Vanaf 15.00 uur organiseren zij in de Voorhof een kerstmarkt zoals in grootmoeders tijd. Geheel in stijl verkopen zij zelfgemaakte producten. Denk hierbij aan jam, taarten, wijn maar ook kerststukjes, sokken en sjaals, de opbrengst zal ook dit jaar weer naar een goed doel gaan binnen het dorp.

Serious request
Na afloop van de kerstmarkt start in het dorpshuis "Het serious dorpsfestival".
Tijdens dit 24 uur durende festival zullen er tal van activiteiten plaatsvinden in het koetshuis.
Dit heeft allemaal ten doel het steunen van oa. de landelijke 3FM actie Serious Request en het de plaatselijke Diaconie.

Stichting De IJsvogel/Dorpsbelangen Biddinghuizen "We doen het Samen"

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat