Home

Nieuw evenement met livemuziek in Biddinghuizen

Nieuw evenement met livemuziek in Biddinghuizen Biddinghuizen - 10 juni 2019.  Onder de naam 'Biddinghuizen Goes Live' organiseren stichting De IJsvogel en Team Welzijn een nieuw evenement, dat plaatsvindt op woensdag 28 augustus aanstaande: 'Biddinghuizen Goes Live!'. Inwoners treden tijdens de avond zelf op met muziek, dans of zang. Plaats van handeling: het festivalterrein van de feestweek.

De organisatie zoekt dan ook per vandaag 'artiesten in spé'. "Kan jij zingen, dansen of muziek maken en lijkt het je leuk om dit voor publiek te doen? Dan is dit jouw kans!", schrijft de organisatie in een persbericht.

Initiatiefneemster Janny van den Bos zette al eerdere verkennende stappen om een dergelijk evenement van de grond te krijgen, onder andere door een begeleidingsband te formeren. Het organiseren van een grootschalig evenement kost tijd en daarvoor zijn bovendien middelen nodig. Met de gevonden samenwerking met De IJsvogel is met name de praktische kant (een locatie en een podium) een stuk eenvoudiger geworden en ziet Van den Bos voldoende aanknopingspunten om een eerste editie te organiseren.

Feestweek
Het live-festival wordt gehouden op woensdag 28 augustus, tijdens de feestweek, tussen 19.00 en 23.00 uur. Deelnemers mogen dan de avond opluisteren met een liedje of act van eigen keuze. "Het is geen wedstrijd, maar het gaat om plezier met elkaar te hebben en er een giga-gezellige avond van te maken", aldus Van den Bos.

'Biddinghuizen goes live' zal gratis toegankelijk zijn. Neem voor meer informatie contact op met Janny van den Bos via 06-13997634. Opgeven kan via info@inloophuisdekans.nl.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat