Home

De IJsvogel komt met vooraankondiging programma

De IJsvogel komt met vooraankondiging programma Biddinghuizen - 1 april 2022.  Stichting De IJsvogel, onderdeel van Dorpsbelangen Biddinghuizen, heeft het programma voor de eerste helft van 2022 rond. De activiteitenstichting organiseert onder andere het paaseieren zoeken, de avondvierdaagse en de Opdreef feestweek.

Paaseieren zoeken
Op maandag 18 april kunnen alle kinderen van de basisschoolleeftijd tussen 11:00 – 13:00 uur zoeken naar de verstopte eieren in het dorpsbos bij de ijsbaan. "De paashaas heeft alle gekleurde eieren verstopt, en kan ze niet meer terugvinden. Helpen jullie mee om de gekleurde en het gouden ei te vinden?", schrijft de organisatie in een persbericht. Op zaterdag 16 april zal de paashaas ook in het winkelcentrum te vinden zijn om hier en daar een paasei te verstoppen.

Koningsdag
Woensdag 27 april zal om 9:00 uur de vlag gehesen worden in het bijzijn van de burgemeester, de veteranen en de scouting. Van 8:00 tot 12:00 uur zal er rondom de winkels een vrijmarkt zijn. Na het vlaghijsen zal het startsein gegeven worden voor de versierde fietsen optocht. "Heb jij de mooist versierde fiets? Wie weet win jij wel de mooiste versierde fiets prijs", aldus De IJsvogel. Op dezelfde dag vindt er een autocross plaats van 10:00 tot 17:00 uur op het van Werven circuit. De organisatie hiervan is in handen van ACV De Flintstones.

Avondvierdaagse
Op maandag 13, dinsdag 14, donderdag 16 en vrijdag 17 juni kunnen jong en oud weer wandelen in en rondom het dorp. Na vier avonden wandelen ontvangt men dan weer een medaille. "Na afloop van de vierdaagse zal er een leuke verrassing zijn. Wat dit is houden wij nog even geheim", aldus De IJsvogel.

Opdreef feestweek
Van 13 tot en met 17 juli vindt de Opdreef feestweek plaats in Biddinghuizen. Een week met vele activiteiten voor jong en oud, zo zal er onder andere een kindermiddag zijn, een dorpslunch, een braderie, "en natuurlijk mag de feestavond niet ontbreken", schrijft De IJsvogel. "Wie er allemaal komen optreden en het volledige programma zullen binnenkort bekendgemaakt worden".

Meer informatie over de diverse evenementen zal in de loop van het jaar bekendgemaakt worden.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat