Home

Biddinghuizen Goes Live tijdens feestweek

Biddinghuizen Goes Live tijdens feestweek Biddinghuizen - 2 augustus 2019.  De Op Dreef Feestweek, die wordt gehouden van woensdag 28 augustus tot en met zondag 1 september, kent een nieuw programma-onderdeel: op woensdagavond 28 augustus treedt er vanaf 19.00 uur lokaal talent op in de feesttent tijdens het evenement "Biddinghuizen Goes Live".

De avond wordt gevuld met mensen uit het dorp die het leuk vinden om te zingen. "Het wordt een avond door dorpsbewoners voor dorpsbewoners", aldus de organisatie. "De jongste is 13 jaar, de oudste 93!".

Daarnaast zijn er gastoptredens van plaatselijke artiesten die belangeloos hun medewerking verlenen. "Het wordt een bont spektakel in vele genres!", schrijft de organisatie.

Momenteel wordt er druk geoefend, dat gebeurt in een zaal die beschikbaar is gesteld door restaurant 'De Klink'. De avond wordt georganiseerd door inloophuis De Kans, samen met de Meerpaal Welzijn en Stichting de IJsvogel.

De organisatie benadrukt dat het een alcoholvrije avond is. Bovendien is het geen talentenjacht. "Het gaat vooral om het plezier onder elkaar". Besluit de organisatie. Iedereen is welkom en de toegang is gratis.Redactie BHZNet.nl / Organisatie Biddinghuizen goes Live

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat