Home

Sleepbotenfestival succesvol

Sleepbotenfestival succesvol Biddinghuizen - 6 september 2022.  De vrijwilligers van stichting de IJsvogel kijken met veel plezier terug op een geslaagde editie van het Biddinghuizer Sleepbotenfestival.

"Het weer was fantastisch, het aantal bezoekers boven verwachting!" aldus stichting de IJsvogel.

Sleepboot Dina is de Sleepboot van het jaar geworden. "De keuze was enorm moeilijk, want eigenlijk waren alle aanwezige boten prachtig en zeer uniek!" was o.a. te lezen in het juryrapport.

De teleurstelling vanwege het annuleren van de kermis werd grotendeels goed gemaakt door de springkussens en de suikerspinnen. Het sfeertje werd extra gezellig door de optredens van de diverse bands.

"We kijken terug op een heel geslaagd evenement, wat niet wegneemt dat we altijd open staan voor suggesties" aldus Teun van Beek, "heb je nu leuke ideeën wat mooi bij dit Festival zou passen, schroom dan niet contact met ons op te nemen. We zijn op diverse manieren te bereiken, onder andere via Facebook, maar natuurlijk ook via onze website https://www.ijsvogel.net. En heb je zin om mee te denken en mee te werken aan het volgende Festival? Dan zijn we zeker op zoek naar jou!"Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat