Home

Oproep voor Biddinghuizense 60-jarigen

Oproep voor Biddinghuizense 60-jarigen Biddinghuizen - 7 september 2023.  De organisatie van de Opdreef Feestweek heeft een oproep geplaatst voor inwoners van Biddinghuizen die dit jaar 60 worden. Iedereen die in 1963 is geboren, krijgt de kans om op een leuke manier in de schijnwerpers te staan tijdens het evenement. De exacte details van deze speciale verrassing worden nog uitgewerkt door de organisatie.

Kent u iemand of bent u zelf in 1963 geboren en wilt u deelnemen aan deze bijzondere viering? Aanmelden kan eenvoudig door een e-mail te sturen naar Opdreef-festival@ijsvogel.net. In de e-mail dient u de geboortedatum te vermelden. Na aanmelding ontvangen deelnemers een bevestiging met verdere informatie.

Tickets
De organisatie wil iedereen eraan herinneren om tijdig tickets te bestellen voor de diverse activiteiten tijdens de feestweek. Sommige onderdelen zijn erg populair en het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Voor bepaalde evenementen geldt: vol = vol. Belangrijk om te weten is dat de Early Bird tickets voor de feestavond nog te verkrijgen zijn tot 9 september 00.00 uur. Daarna gelden de reguliere prijzen. Mis deze kans niet en verzeker uzelf van een plek tijdens de festiviteiten.

Tickets kopen kan bij:
- Boekenhuis van de Walle adres: Baan 22 Biddinghuizen
- Ticketshop https://www.ticketkantoor.nl/shop/opdreeffestival
- Of https://www.ijsvogel.net

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat