Home

IJsvogel kijkt terug op fantastische week

IJsvogel kijkt terug op fantastische week Biddinghuizen - 22 mei 2017.  Vorige week werd in Biddinghuizen de feestweek gehouden, met onder andere de avondvierdaagse, kermis en het sluitstuk het OpDreef muziekfestival. Stichting de IJsvogel kijkt terug op "een fantastische week", zo laat de organisatie weten in een persbericht.

De avondvierdaagse werd grotendeels onder een stralend zonnetje gelopen. De IJsvogel: "Een enkele blaar mocht de pret niet drukken bij de lopers die op vrijdagavond onder begeleiding van het dweilorkest Schateiland door heel veel mensen enthousiast werden binnengehaald op het evenemententerrein aan de Verlengde Baan". Na de intocht begon de kinderdisco.

Sinds woensdagmiddag was er een kermis in het dorp waar het iedere avond gezellig druk was en iedereen zich kon uitleven aan al het vermaak dat daar geboden werd. Zaterdag begon met de kofferbakmarkt en braderie en veel spullen veranderden hier van eigenaar. "Helaas zorgde een bui 's middags voor een nat pak voor de vele verkopers en bezoekers, maar dit mocht voor de meesten de pret niet drukken", schrijft De IJsvogel.

Net als 's morgens bij de oude brommertjes, was het 's middags bij het Media lab van de politie, de stand van de gemeente en de auto's van de brandweer gezellig druk. Zaterdagavond werd het OpDreef muziekfestival gehouden. Coverbands No-Stress en Driven deze vermaakten het aanwezige publiek met hun gezang.De frikandellenwedstrijd had een recordaantal inschrijvingen. "Helaas waren er mensen die zich wel hadden ingeschreven, maar niet kwamen opdagen". De winnaar van de vorige edities werd dit jaar derde maar verbeterde zijn oude record wel. De uiteindelijke winnaar werd met 24 frikandellen Viktor Kamstra uit Kampen.

Stichting de IJsvogel wil de vele sponsors en vrijwilligers bedanken voor hun hulp op wat voor manier dan ook voor/tijdens/na deze week: "want zonder hen zou het niet mogelijk zijn geweest om deze week te organiseren".

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat