Home

Op Dreef Feestweek in Biddinghuizen: Een reis door tijd en traditie

Op Dreef Feestweek in Biddinghuizen: Een reis door tijd en traditie Biddinghuizen - 3 oktober 2023.  In de week van 4 tot en met 8 oktober zal het dorp Biddinghuizen bruisen van activiteit tijdens de Op Dreef Feestweek, georganiseerd ter ere van het 60-jarig bestaan van het dorp. Gedurende deze week wordt er elke dag een half uur durend live programma gepresenteerd vanuit de feesttent op het evenemententerrein Het Maaiveld.

Het programma, getiteld 'Biddinghuizen 60 Jaar live', wordt gepresenteerd door Rob Uijtenbroek. Hij zal de kijkers meenemen op een reis door de geschiedenis van Biddinghuizen, waarbij hij vertelt over de eerste bewoners en de ontwikkelingen die het dorp door de jaren heen heeft doorgemaakt. Ook zal er vooruit worden geblikt op de festiviteiten die gedurende de feestweek zullen plaatsvinden. Uijtenbroek wordt elke uitzending bijgestaan door verschillende gasten die aan zullen schuiven om diverse onderwerpen te bespreken. Het publiek is van harte welkom om de uitzending live bij te wonen in de feesttent, maar het programma kan ook live gevolgd worden via diverse social mediakanalen.

De uitzendingen zijn te bekijken via Youtube en Facebook

Tickets voor de verschillende activiteiten zijn verkrijgbaar bij Boekenhuis Van de Walle, gelegen aan de Baan 22 te Biddinghuizen, of online via de ticketshop op https://www.ticketkantoor.nl/shop/opdreeffestival en https://www.ijsvogel.net.De gehele week zal de bar in de feesttent geopend zijn, waar bezoekers terecht kunnen voor diverse versnaperingen. Vele vrijwilligers van Stichting De IJsvogel zullen zorgen voor een kopje koffie of thee, warme chocolademelk, frisdrank en andere dranken. Ook zullen er lekkere broodjes verkrijgbaar zijn. Het belooft een week vol gezelligheid, informatie en viering van lokale tradities en gemeenschapszin te worden.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat