Home

Huttenfeest 2017, wie wil en kan ons helpen?

Huttenfeest 2017, wie wil en kan ons helpen? Biddinghuizen - 20 april 2017.  Stichting de IJsvogel en Inloophuis De Kans zijn namens de kinderen van Biddinghuizen op zoek naar mensen die het leuk vinden om te helpen tijdens het Huttenfeest 2017. Het Huttenfeest wordt gehouden van 14 t/m 16 augustus.

Om het Huttenfeest goed en veilig te kunnen laten plaats vinden hebben we veel vrijwilligers nodig. Helaas is dit vorig jaar niet gelukt. Door dit jaar als Stichting de IJsvogel en Inloophuis de Kans samen te werken hopen we een mooi Huttenfeest neer te zetten. We hebben uw hulp daar ook bij nodig!

Lijkt het u leuk om te helpen tijdens het Huttenfeest en heeft u kinderen die ook mee willen doen met het Huttenfeest geef u dan nu op. De organisatie biedt u voor 1 kind een korting van € 2,50 op de deelname.

Ben je student/scholier en lijkt het jou leuk om te helpen en zoek je een plek voor je maatschappelijke stage? Dan kun je je natuurlijk ook aanmelden.

Heeft u tijd en lijkt het u leuk om te helpen? Stuur dan een e-mail naar vrijwilliger@ijsvogel.net

De organisatie en de kinderen zijn dankbaar voor uw hulp en begeleiding tijdens deze dagen met het bouwen van de vele mooie hutten in het huttendorp.
Biddinghuizen, we doen het samen!

<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat