Home

Inschrijven avond4daagse tot 2 juni

Inschrijven avond4daagse tot 2 juni Biddinghuizen - 27 mei 2024.  Het aftellen is begonnen. Over een week begint de avond4daagse 2024, waarbij mooie routes in en om Biddinghuizen worden gelopen.

Inschrijven kan nog tot zondag 2 juni via: https://kwbn.tixxy.nl/nl/a4d-Biddinghuizen. Gebruik maken van de Pas van Dronten is is mogelijk. Vink dit aan op het aanmeldingsformulier en de rest volgt vanzelf.

Belangrijke informatie
Deelnemers ontvangen binnenkort een e-mail met alle informatie over start- en finishlocaties, routes, intocht en regels voor onderweg. Houd de mail in de gaten. Voor vragen of als aanmelden niet lukt, neem contact op via avond4daagse@ijsvogel.net.

Gezellige en sportieve activiteit
De Avond4Daagse is een gezellige en sportieve activiteit voor jong en oud. Het biedt een mooie gelegenheid om de omgeving van Biddinghuizen te ontdekken en nieuwe mensen te ontmoeten. Na vier avonden wandelen volgt een feestelijke intocht en ontvangen de volhouders een medaille.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat