Home

Braderie tijdens OpDreef-festival

Braderie tijdens OpDreef-festival Biddinghuizen - 20 februari 2017.  Het OpDreef-festival op 20 mei aanstaande krijgt steeds meer vorm. Eerder werd al een kofferbakmarkt aangekondigd, nu komt Stichting De IJsvogel met het volgende onderdeel: een braderie in het centrum van Biddinghuizen.

De braderie in het centrum van Biddinghuizen vindt plaats op zaterdag 20 mei, in samenwerking met Organisatieburo Apeldoorn 2000. Standhouders kunnen zich aanmelden bij Apeldoorn 2000 door een mail te sturen naar: info@apeldoorn2000.nl.

Wilt u als vereniging of hobbyist ook een kraam? Meld u dan aan bij De IJsvogel. De kosten bedragen dan €35,00 per kraam. U kunt zich aanmelden via info@ijsvogel.net.

Kofferbakmarkt
Gelijktijdig met de braderie zal er ook een kofferbakmarkt plaatsvinden. Lijkt het u leuk om zelf een keer "ondernemer" te zijn, dan kunt u hier uw overtollige spullen kwijt. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar info@ijsvogel.net. Geef behalve uw naam ook door met welke auto u komt. De deelname aan de kofferbakmarkt is gratis.

Facebookpagina
Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws rondom zaterdag 20 mei, volg dan de Facebookpagina van het Opdreef festival: https://www.facebook.com/OpdreeffestivalBiddinghuizen

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat