Home

Winterfair dit jaar op 10 december

Winterfair dit jaar op 10 december Biddinghuizen - 20 september 2022.  Activiteitenstichting De IJsvogel, onderdeel van Dorpsbelangen Biddinghuizen, kondigt aan dat de Winterfair dit jaar plaats zal vinden op zaterdag 10 december. Het evenemententerrein wordt op die dag "omgetoverd tot een soort Winterwonderland", aldus De IJsvogel. Er wordt een combinatie gemaakt van een braderie en kofferbakmarkt.

"Wat hebben we kunnen genieten van een prachtige, lange zomer. Toch staat het volgende seizoen alweer klaar: de winter. En dus zijn wij ook alweer klaar voor de Winterfair", schrijft De IJsvogel in een persbericht.

Kraam huren
Wie een kraam wil huren op de braderie, kan dit doen in twee categorieën. Mensen die een leuke hobby hebben en dit willen laten zien aan anderen, kunnen een kraam huren voor €35,=. Ondernemers die een kraam willen huren, betalen €50,=. Wil je geen kraam op de braderie maar spullen verkopen vanuit je eigen kofferbak, dan kan deel worden genomen aan de kofferbakmarkt. Voor beide onderdelen kan worden gereserveerd via kerstmarkt@ijsvogel.net.

De Winterfair zal duren van 13.00 tot 20.00 uur. De Dronterland Lichtjestour zal gehouden worden in hetzelfde weekend.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat