Home

Flintstones maken data 2019 bekend

Flintstones maken data 2019 bekend Biddinghuizen - 3 december 2018.  Volgend jaar zijn er twee crosses op het circuit bij Van Werven, in april en juni. Dat maakte ACV De Flintstones gisteren bekend. De cross in april is de traditionele Koningscross. Voor de cross in juni kondigt de vereniging aan dat er iets speciaals aan wordt toegevoegd, maar dat wordt op een later moment onthuld.

Het wordt op 27 april de zesde editie van de Koningscross (nadat het evenement decennia onder de naam Koninginnecross werd gehouden). Ongeveer 200 coureurs zullen in de verschillende standaard- en toerwagen klassen en met hun kevers en specials, er weer een spectaculaire cross van maken. Er zullen ook duo-sierra's en driewielers aan de start verschijnen.

De tweede datum werd op originele wijze onder de aandacht gebracht: één van de auto's van Brandsma Racing werd bestuurd door de 'Crosspiet', die op het parkeerterrein bij het Educatief Centrum de auto parkeerde naast chocoladeletters en pepernoten die de datum 22 juni spelden.

De inschrijving voor de Koningscross is nog niet gestart. Binnenkort zal de website van de vereniging, te vinden via https://deflintstones.nl/ weer up-to-date zijn en start ook de inschrijving.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat