Home

Biddinghuizer muziek-festival heet Op Dreef

Biddinghuizen - 20 juli 2015.  Op zaterdag 5 September wordt het "Op Dreef muziek festival" georganiseerd in het centrum van Biddinghuizen. Het centrum wordt omgetoverd tot 1 groot feest terrein.
De gehele dag zullen er diverse activiteiten plaatsvinden op verschillende locatie`s.


Op het evenementen terrein vindt het Op Dreef muziek-festival plaats. Tijdens dit festival zullen diverse optredens plaatsvinden van bekende en minder bekende artiesten / dj`s en piratenkoren.

Tijdens het festival zullen er 2 Biddinghuizer kampioenschappen gehouden worden.

Kampioenschap Frikandel eten
Aan het eind van de middag zal het Biddinghuizer frikandel-eet kampioenschap gehouden worden. De naam zegt het al wie kan de meeste frikadellen eten? Er is plaats voor 7 personen die strijden om het kampioenschap van Biddinghuizen. Opgeven is mogelijk door een mail te sturen naar info@ijsvogel.net o.v.v. Kampioenschap frikandel eten.

Kampioenschap Appelkist zitten
Tijdens de gehele duur van het muziek festival zal er ook een kampioenschap appelkist zitten gehouden worden. Bij dit kampioenschap is het de bedoeling om zolang mogelijk op een appelkist te blijven zitten.

Lijkt het je leuk om de uitdaging aan te gaan om tijdens de festiviteiten mee te doen aan het appelkist zitten? Geef je dan op door een mail te sturen naar info@ijsvogel.net o.v.v. Kampioenschap appelkist zitten.Voor meer informatie kijkt u op http://www.ijsvogel.net of op www.facebook.com/StichtingDeIJsvogel of mail naar info@ijsvogel.net

"Stichting de IJsvogel, Dorpsbelangen Biddinghuizen en Piratenkoor de Blauwbaarden organiseren het Op Dreef muziek festival samen"


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat