Home

Programma Koningsdag bekend

Programma Koningsdag bekend Biddinghuizen - 18 april 2016.  Op 27 april is het Koningsdag in Biddinghuizen. Stichting de IJsvogel heeft samen met de veteranen weer een leuk programma voor deze dag in elkaar gezet.

Het programma voor Koningsdag is:

Vrijmarkt
Van 8.00 tot 13.00 uur kunnen de vele spullen weer van eigenaar wisselen op de vrijmarkt welke in het centrum gehouden wordt.

Vlaghijsen en fietsoptocht
Om 9.00 uur worden de vlaggen gehesen op het Plein door de scouting waarbij Maris Sonores het volkslied zal spelen en aansluitend de fietsoptocht zal begeleiden tijdens de rondrit door het dorp.

Groot terras en prijsuitreiking fietsoptocht
Van 9:00 tot 11:00 uur is er een groot terras op het evenemententerrein met de gelegenheid om koffie/thee/limonade met een oranje koek te nuttigen. De kosten hiervan zijn €1,- (op=op). Op het terras zal een gezellig muziekje niet ontbreken.
Rond 10.15 uur is er de prijsuitreiking van de versierde fietsoptocht

'Koningsspelen'
Rond 11 uur wordt gestart met diverse spelletjes. Zo is er een stormbaan, het eieren gooi kampioenschap, veel activiteiten voor de kleinere kinderen, informatie over veteranen, etc.
U kunt uw team nog steeds inschrijven hiervoor. Elk team bestaat uit 6 á 7 personen. Het mogen gemengde teams zijn, met een minimale leeftijd van elk van de leden van 8 jaar. U kunt zich inschrijven via info@ijsvogel.net.

Kijken vanaf terras
Vanaf 11.00 uur is het grote terras de plek waar u kunt genieten van wat er allemaal om u heen gebeurt deze dag. Dit alles onder het genot van een drankje en eventueel een kleine versnapering, ook hierbij zal een gezellig muziekje niet ontbreken.

Flevotruckerstour
Rond het middaguur zullen de vrachtauto's van Flevotruckerstour weer toeterend door ons dorp rijden.

Prijsuitreiking
In de loop van de middag zullen de prijzen worden uitgereikt aan de winaars van de spelen.

Begeleiders gezocht
Voor de begeleiding van de spellen is De IJsvogel nog op zoek naar mensen die mee willen helpen. Lijkt het u leuk? Meld u dan aan via bovenstaand e-mailadres.

Stichting De IJsvogel / Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat