Home

Kerstmarkt een groot succes

Kerstmarkt een groot succes Biddinghuizen - 19 december 2016.  Afgelopen vrijdag waren het winkelcentrum van Biddinghuizen en de Voorhof de plaats waar de kerstmarkt plaatsvond. De kramen waren door braderieorganisator Apeldoorn 2000 neergezet en werden gevuld door de verschillende standhouders, winkeliers, verenigingen en stichtingen, zo konden ze hun waar verkopen en zich presenteren aan het publiek dat de kerstmarkt bezocht.

Op verschillende plaatsen in het centrum waren er optredens, van o.a. Rocking Tuesday, Piratenkoor de Blauwbaarden, fanfarekorps Maris Sonores, een jeugddansgroep van DancePilatesCenter4Rose, en er werd spontaan op een aantal plekken in het dorp gezongen onder begeleiding van het spontaan ontstane koor de Kerstklokjes.

De kerstman was ook aanwezig. Hij deelde kerstkransjes uit, welke beschikbaar gesteld werden door Boekenhuis van de Walle, Tante Suus en Van Bemmel Bloemen. Tevens was er op deze dag een standhouder oliebollerie.nl locatie Walibi, welke poffertjes bakte en zijn gehele dagomzet doneerde aan Stichting de IJsvogel. "We zijn deze ondernemer hier zeer dankbaar voor", vertelt Teun van Beek van Stichting de IJsvogel.

Van Beek: "Het was de gehele dag gezellig druk en sfeervol, dit kwam natuurlijk ook door de sfeervolle vuurkorven welke er door de scouting de Osbornegroep waren neergezet".
Bij de kraam van Dorpsbelangen Biddinghuizen was het ook druk. "De glühwein en warme chocolademelk werden daar gratis geschonken en lekker opgedronken".

Ook het miniconcert van de Paradijsvogels in de kerk en de kerstmarkt van Passage werden goed bezocht deze dag. "Kortom, een ieder kan terug kijken op een goede kerstmarkt", lacht Van Beek.

Dit jaar was de organisatie in handen van Stichting De IJsvogel/Dorpsbelangen Biddinghuizen in samenwerking met alle winkeliers, Passage, braderieorganisator Apeldoorn2000, Henk en Ria Potgieter en de Paradijsvogels.

"Dit alles was niet mogelijk om te organiseren, zonder de hulp van onze vaste sponsors en de vele vrijwilligers, hiervoor onze dank", besluit Van Beek.

Redactie BHZNet.nl / Stichting De IJsvogel / Dorpsbelangen Biddinghuizen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat