Home

Dorpsbelangen zoekt sprekers najaarsvergadering

Dorpsbelangen zoekt sprekers najaarsvergadering Biddinghuizen - 21 oktober 2015.  De Algemene Vereniging voor Dorpsbelangen Biddinghuizen nodigt de inwoners van Biddinghuizen van harte uit om de jaarlijkse najaarsvergadering bij te wonen.

Voor deze editie van de najaarsvergadering wil het bestuur van Dorpsbelangen het iets anders aanpakken. "In plaats van sprekers uit te nodigen om wat te vertellen over een bepaald project of activiteit, willen we graag voor deze editie de inwoners van Biddinghuizen laten spreken", vertelt een bestuurslid van Dorpsbelangen.

Als u graag een paar minuten spreektijd wilt en iets wilt vertellen over een initiatief, een activiteit, een probleem of iets anders, kunt u zich aanmelden door middel van een mailtje naar pr@dorpsbelangen.net, met uw contactgegevens en een korte beschrijving. Naar aanleiding van deze aanmeldingen zal er een agenda worden gemaakt, bij veel aanmeldingen zal het bestuur een keuze maken.

Gouden IJsvogel
Op elke najaarsvergadering wordt ook de Gouden IJsvogel uitgereikt aan een inwoner die op een bepaalde manier veel voor het dorp betekent of betekend heeft. Ditmaal kunnen de inwoners van Biddinghuizen een persoon (of groep/vereniging) nomineren voor deze unieke onderscheiding. Als u graag een persoon (of groep/vereniging) wilt nomineren kunt u een mailtje sturen naar pr@dorpsbelangen.net.

Graag in dat mailtje de volgende informatie: naam, leeftijd, (eventueel) een foto, de reden van nomineren (uitleg over de maatschappelijke betrokkenheid) en een kort verhaaltje over de persoon (of groep/vereniging). Het bestuur zal een uiteindelijke keuze maken uit de aangemelde nominaties.

De agenda voor deze avond, die gehouden wordt in Het Koetshuis op 27 oktober om 20.00 uur, zal later bekend worden gemaakt.

Dorpsbelangen Biddinghuizen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat