Home

Koninklijke onderscheiding voor Henk Noome

Koninklijke onderscheiding voor Henk Noome Biddinghuizen - 28 april 2016.  Burgemeester Aat de Jonge mocht op dinsdag 26 april namens de Koning negen lintjes opspelden bij inwoners uit de gemeente Dronten vanwege hun grote inzet voor de samenleving. Uit Biddinghuizen viel de eer aan Henk Noome.

De heer Henk Noome ontving een onderscheiding tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Dit voor zijn verdiensten in diverse functies. Hij was voorzitter van het bestuur van Jongeren19Nu Dronten, bestuurlid van de Jongerenraad van Rabobank Flevoland, lid van de ledenraad Agrifirm, bestuurslid van de CRV afdeling Flevoland en de Ledenraad CR Delta, voorzitter van de Regioraad Friesland Foods, bestuurslid bij de Algemene Vereniging Dorpsbelangen Biddinghuizen en voorzitter van stichting De IJsvogel in Biddinghuizen. Daarnaast is hij tot op heden nog altijd bestuurslid bij LTO Noord, lid van de Rotary, begeleider van het schoolkamp van basisschool De Wingerd en actief voor WVOF Windunie.Naast Noome ontvingen ook Peter Bos, Marlies Zwanenburg-Hoejenbos, Jan de Lange, Joop Kiers, Riet van Dam-Van Heerwaarden, Lucy Knot, Huub Visser en Geke Rozendal-Dolfsma een lintje.

Bron: Gemeente Dronten

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat