Home

Slotetappe avondvierdaagse ingekort door weersverwachting

Slotetappe avondvierdaagse ingekort door weersverwachting Biddinghuizen - 7 juni 2019.  Stichting De IJsvogel heeft zojuist bekendgemaakt dat de slotetappe van de avondvierdaagse drastisch wordt ingekort. Alleen de route van de intocht zal gelopen worden; alle lopers starten om 17.30 uur.

Normaal gesproken wordt op de slotdag van de avondvierdaagse eerst een afsluitende afstand afgelegd, voordat wordt verzameld en de gezamenlijke intocht wordt gelopen. De reguliere afstanden komen voor alle lopers te vervallen, maar de intocht gaat wel door.

Alle wandelaars, zowel de van de 5- als de 10-kilometer, starten om 17.30 uur vanaf Het Maaiveld en volgen de auto van de IJsvogel via de omgekeerde intocht-route naar het Noaberpark. Daar wordt een ijsje verstrekt, waarna de route weer terug wordt gelopen naar het Maaiveld. De verwachting is dat dit laatste deel, de eigenlijk intocht, tussen kwart over zes en half zeven vertrekt vanaf het Noaberpark.

Ook afgelopen dinsdag werd de route (voor 10-kilomter lopers) ingekort. "We vinden het jammer dat we alweer een afstand moeten inkorten, maar de veiligheid staat voor ons voorop", laat de organisatie weten.

Route van de intocht

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat