Home

Programma Koningsdag 2018

Programma Koningsdag 2018 Biddinghuizen - 13 april 2018.  Vrijdag 27 april aanstaande is het Koningsdag. Ook dit jaar weer organiseert Stichting de IJsvogel diverse activiteiten voor de inwoners van Biddinghuizen.

Het programma is als volgt:

08.00 – 13.00 Vrijmarkt
Van 8.00 tot 13.00 uur is er de gelegenheid om van uw spulletjes af te komen of juist een "pareltje" op de kop te tikken op de vrijmarkt. Deze vindt plaats rondom de winkels. Mocht u niet van uw spulletjes af komen bewaar ze dan vooral voor de koffermarkt tijdens de Opdreef-week (juni 2018) en laat ze niet achter.

09.00 – 09.15 Vlag hijsen
Om 9.00 uur hijsen de scouts van de Osbornegroep de Nederlandse driekleur op het plein. Dit in aanwezigheid van burgemeester Aat de Jonge en de veteranen.
Het Wilhelmus wordt ook dit jaar weer door Maris Sonores ten gehore gebracht.

09.15 – 09.45 Versierde fietsoptocht voor alle leeftijden
Natuurlijk is er weer de versierde fietsenoptocht voor de jonge inwoners en voor het eerst dit jaar, op veler verzoek, ook voor de oudere Biddinghuizenaren. Dus senioren van Biddinghuizen laat je niet kennen, kom op met je versierde fiets. Na het hijsen van de vlag vertrekt de optocht voor een tour door het dorp. De tour eindigt op het plein waar de jury op zoek gaat naar de mooiste creaties. Voor alle deelnemers is er een kleine attentie.

09.15 – 11.00 Gratis koffie en Oranjekoek
Na afloop van het vlag hijsen is er de gelegenheid om te genieten van een gratis
kopje koffie of thee en een oranjekoek van Bakkerij Tietema. Op=Op!

Tot slot
Wellicht vraagt u zich af na het lezen van bovenstaande of er 's middags nog activiteiten worden georganiseerd. De bezoekersaantallen op de middagactiviteiten zijn de afgelopen jaren flink teruggelopen.

Het bestuur van stichting de IJsvogel heeft daarom besloten dit jaar 's middags geen activiteiten te organiseren. De stichting is op zoek naar goede ideeën. Mocht u deze hebben voor de Koningsdag van 2019 of voor een nieuwe activiteit?

Dan kunt u de stichting bereiken via info@ijsvogel.net.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat