Home

Voordragen voor een koninklijke onderscheiding

Voordragen voor een koninklijke onderscheiding Biddinghuizen - 1 maart 2023.  Kent u iemand in uw omgeving die u wilt voordragen voor een Koninklijke onderscheiding? Dan is dit het moment hier over te gaan nadenken. Iemand voordragen voor het jaar 2024 kan tot 1 juni. Vorig jaar was Jennie Brandsma uit Biddinghuizen één van de onderscheiden personen.

De jaarlijkse 'lintjesregen' met Koninklijke Onderscheidingen vindt (in principe) plaats op de dag voor Koningsdag. Dit is dé gelegenheid om mensen te bedanken voor hun bijzondere maatschappelijke prestaties en verdiensten.

Wilt u iemand voordragen, dan kunt u een decoratievoorstel indienen bij het college van de gemeente Dronten. Dit doet u door het formulier op lintjes.nl in te vullen.

Wilt u meer informatie over de voordrachtprocedure of heeft u vragen? Neem dan contact op met het kabinet van de burgemeester (Marleen Vos), telefonisch bereikbaar op 14 0321.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat