Home

Mogelijke verkeersoverlast week avondvierdaagse/feestweek

Mogelijke verkeersoverlast week avondvierdaagse/feestweek Biddinghuizen - 14 mei 2017.  In de week van 15 t/m 20 mei organiseert Stichting de IJsvogel de 50ste avondvierdaagse en feestweek in Biddinghuizen. Als gevolg hiervan kan het verkeer hinder ondervinden.

De gehele week zullen verkeersregelaars van Stichting de IJsvogel ervoor zorgen dat de wandelaars veilig kunnen deelnemen zonder al te veel hinder voor het verkeer. Wij roepen een ieder dan ook op om de instructies van de verkeersregelaars op te volgen.

Ook zal er tijdens de avondvierdaagse een deel van de Verlengde Baan afgesloten zijn van 17.00 t/m 21.00 uur. Dit is om de veiligheid van de lopers te garanderen. Tevens zal er op de vrijdagavond enige verkeershinder zijn door tijdelijke afsluitingen op de Graafschap. Zo zal de Wierse tussen 18.00 en 21.00 uur tijdelijk geheel afgesloten zijn voor alle doorgaand verkeer.

Op zaterdag 20 mei zal er enige verkeershinder mogelijk zijn op de Dreef omdat er bij het Plein een klein stukje weg wordt afgezet. Het verkeer zal rondom het Plein kunnen rijden om hun weg te vervolgen. Deze afsluiting is van 08.00 t/m 18.00 uur.

Wij proberen de overlast voor voor een ieder zo klein mogelijk te houden en
rekenen op uw begrip.

<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat