Home

Huisnummerbordjes weer te bestellen

Huisnummerbordjes weer te bestellen Biddinghuizen - 21 juni 2016.  Op zaterdag 11 juni was het mogelijk voor leden van Dorpsbelangen Biddinghuizen huisnummerbordjes te bestellen bij de kraam van Dorpsbelangen tijdens de braderie.

Omdat de verkoop hiervan op het laatste moment was besloten, was hier vooraf geen oproep over geplaatst. "Als leden van Dorpsbelangen Biddinghuizen alsnog graag een uniek huisnummerbordje met het dorpslogo willen bestellen dan is dat mogelijk", schrijft Dorpsbelangen in een persbericht. Dit kan door middel van een mailtje naar secretariaat@dorpsbelangen.net, waarna de nodige informatie dan zal worden opgestuurd.

Samenwerking
Dorpsbelangen Biddinghuizen heeft in samenwerking met het Biddinghuizense metaalbewerkingsbedrijf GICOM B.V. dit unieke huisnummerbordje ontworpen en ontwikkeld. Om de kosten zoveel mogelijk te beperken zal bij een totale bestelling/verkoop van 50 huisnummerbordjes de productie worden gestart. Een huisnummerbordje met het dorpslogo kost voor leden van Dorpsbelangen Biddinghuizen € 17,50.

Redactie BHZNet.nl


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat