Home

Winterfair Biddinghuizen keert terug op 16 december

Winterfair Biddinghuizen keert terug op 16 december Biddinghuizen - 25 oktober 2023.  Terwijl de bladeren van de bomen vallen en de temperaturen dalen, kijken de inwoners van Biddinghuizen al uit naar de jaarlijkse Winterfair. Het evenement vindt dit jaar plaats op zaterdag 16 december van 13.00 uur tot 20.00 uur en wordt georganiseerd door de vrijwilligers van Stichting de IJsvogel.

Gevarieerd Programma
Het evenemententerrein Het Maaiveld zal opnieuw het toneel zijn van dit winterse festijn. Het belooft een dag te worden met diverse activiteiten voor jong en oud. Hoewel het volledige programma op een later tijdstip bekend zal worden gemaakt, heeft de organisatie laten weten dat er een 'zeer bijzondere verrassing' op het programma staat. Inwoners worden daarom aangemoedigd de lokale kranten en social media in de gaten te houden voor updates.

Kraampjes en Braderie
Net als voorgaande jaren zal er een braderie zijn waar lokale ondernemers en hobbyisten hun waar kunnen aanbieden. De kosten voor het huren van een kraampje bedragen €55,-- voor ondernemers en €40,-- voor hobbyisten. Er is ook een optie om een kraam te delen. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar kerstmarkt@ijsvogel.net.

Voor meer informatie en updates over de Winterfair kunt u de website van Stichting de IJsvogel raadplegen.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat