Home

Aanvragen Koninklijke Onderscheiding 2020

Aanvragen Koninklijke Onderscheiding 2020 Biddinghuizen - 10 mei 2019.  Kent u iemand in de gemeente die een Koninklijke Onderscheiding verdient omdat hij/zij zich vrijwillig inzet voor de samenleving? De jaarlijkse 'lintjesregen' op de dag voor Koningsdag is dé gelegenheid om deze mensen te bedanken voor hun inzet.

Maar dan moeten ze eerst worden voorgedragen. Dit kunt u doen. Iedereen kan en mag iemand anders voordragen voor een lintje.

Hoe draag ik iemand voor?
Het toekennen van een Koninklijke Onderscheiding gebeurt niet zomaar, daar gaat een procedure van een aantal maanden aan vooraf. Als u iemand voor een Koninklijke Onderscheiding wilt voordragen, kunt u een voorstel indienen bij de burgemeester aan de hand van een aanvraagformulier. Dit formulier kunt u aanvragen bij het bestuurssecretariaat of downloaden van de website van de Gemeente Dronten.

Als alles goed is ingevuld, kunt u uw aanvraag indienen. Dat kan per post, e-mail of persoonlijk op het gemeentehuis. Om uw voorstel op tijd in de procedure te kunnen brengen is het van belang dat u uw aanvraag voor de 'Lintjesregen 2020' vóór 1 juli 2019 hebt ingediend.

Meer informatie
Voor meer informatie over het aanvragen van een Koninklijke onderscheiding vindt u op deze website. Heeft u verder nog vragen, dan kunt u contact opnemen met mevr. M. Vos, bestuurssecretariaat via tel. 14 0321 of per e-mail aan m.vos@dronten.nl.


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat