Home

Programma Sinterklaasintocht bekend

Programma Sinterklaasintocht bekend Biddinghuizen - 15 november 2016.  Op zaterdag 19 november 2016 komt Sinterklaas met zijn Pieten weer aan in Biddinghuizen. Aan alle kinderen en hun ouders wordt gevraagd Sint en de pieten te komen verwelkomen aan de Kaai.

Om 16.00 uur komen Sinterklaas en de Pieten aan bij de Kaai. Maris Sonores en Ina zullen Sinterklaas en de Pieten verwelkomen met het spelen en zingen van sinterklaasliedjes. Willem Feiken zal namens Dorspbelangen Biddinghuizen de Sint welkom heten, waar in een stoet Maris Sonores wordt gevolgd op weg naar het Plein.

De stoet gaat via de route Havenkant, Waterkant, Wendakker, Kopakker, Cultuursingel, Fruithof en Weidehof naar het Plein. Iedereen wordt gevraagd om niet regelrecht naar het Plein te gaan maar mee te lopen met de optocht.

"Aangekomen op het Plein zullen we gaan kijken naar de BHZ wens show. In deze show komen een aantal wensen uit, die de kinderen van Biddinghuizen hebben ingestuurd", legt een vrijwilliger van De IJsvogel uit. Kinderwensen kunnen nog worden ingestuurd via de facebookpagina van Stichting De IJsvogel (www.facebook.com/StichtingDeIJsvogel).

DJ Obed gaat zorgen voor de muziek tijdens de show en samen met de pieten kan er gedanst en gesprongen worden. Bij slecht weer wordt uitgeweken naar het Koetshuis.

Verkeershinder
Tijdens de Sinterklaasintocht zal er verkeershinder plaats vinden op de Havenweg/Havenkant. De Havenweg en Havenkant zullen vanaf 15:30 uur afgesloten worden voor doorgaand verkeer. Bewoners kunnen wel hun woning bereiken, echter is er kans op tijdelijke obstakels op de weg.

Redactie BHZNet.nl / Sintteam Stichting De IJsvogel

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat