Home

Brief van Sinterklaas

Brief van Sinterklaas Biddinghuizen - 5 november 2015.  De redactie van BHZ-Net heeft dit weekend een brief van Sinterklaas ontvangen bestemd voor alle kinderen van Biddinghuizen. Sinterklaas komt op 14 november aan in Biddinghuizen.

De brief kunt u hieronder lezen.

Hallo lieve kinderen in Biddinghuizen

Eindelijk is het zover, we zijn weer onderweg met de stoomboot naar Nederland en hopen jullie op zaterdag 14 november weer allemaal te zien. Alles is aan boord, het hele schip is volgeladen met pepernoten en cadeautjes. Het is ieder jaar weer spannend of we niets zijn vergeten. Gelukkig zorgt Hoofdpiet ervoor dat ik me niet ongerust hoef te maken.

Wat hebben de Pieten vorig jaar nog lange tijd genoten van het gezellige Pieten verjaardagsfeest dat jullie voor ze hebben georganiseerd. De Pieten willen jullie dit jaar verrassen en doen er erg geheimzinnig over. Ook ik mag hier niets van weten. We wachten maar rustig af.

Weten jullie dat de Pieten heel graag naar de Nederlandse televisieprogramma's kijken? En dat ze een lievelingsprogramma hebben? Helaas is dit nu afgelopen. Het is: "Heel Holland Bakt ". Bakpiet is helemaal enthousiast en kan niet wachten tot hij in Nederland is. Bakpiet denkt namelijk dat jullie allemaal " Super taarten bakkers" zijn. Ik denk dat hij wel een beetje gelijk heeft, maar dat jullie het liefst smullen van al die taarten. Bakpiet wil ook zo graag lekkere taarten leren bakken en er natuurlijk ook van eten. Misschien kunnen jullie alvast meedenken over hoe een taart versierd kan worden. Als jullie hier dan een tekening van maken en deze op 14 november meenemen naar de haven, maak je Bakpiet heel erg blij.

Wij varen nog even door en laten gauw weer iets van ons horen.

Tot gauw,

Sinterklaas
Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Twitter
© 2023 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat