Home

De IJsvogel steunt inwoners met kerstpakketten op Winterfair

De IJsvogel steunt inwoners met kerstpakketten op Winterfair Biddinghuizen - 22 november 2018.  Op vrijdag 14 december wordt in het centrum van Biddinghuizen een Winterfair georganiseerd door Stichting De IJsvogel. Vorig jaar startte de organisatie met het beschikbaar stellen van compleet versierde kerstbomen voor mensen die een steuntje in de rug konden gebruiken. Dit jaar is er een vergelijkbare actie met kerstpakketten.

"Kerst is voor en van ons allemaal", vertelt Henk Stoer van de stichting. "het kan dan goed doen om een beetje liefde aan anderen te schenken en niet alleen aan jezelf denken". Kent u iemand in uw omgeving waarvan u denkt dat deze persoon wel een steuntje in de rug verdient, kom dan op de Winterfair van 14 december naar de kraam van de IJsvogel en vul zijn/haar naam en adres en/of telefoonnummer in op het daarvoor bestemde formulier of stuur een mailtje met deze gegevens naar kerstmarkt@ijsvogel.net.

De pakketten zijn beschikbaar gesteld door Albert Heijn Jan Schuurhuis, Van Bemmel Bloemen, Rose Hairstyling, Tante Suus Kado, Beautiful Change, Snackbar Twins en Jade City. Opgeven per mail kan tot vrijdag 14 december 21.00 uur. Na de Winterfair worden uit de ingeleverde namen, de gelukkigen benaderd door de organisatie.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat