Home

Jeugddisco tijdens feestweek

Jeugddisco tijdens feestweek Biddinghuizen - 20 juni 2022.  Tijdens de feestweek die van 13 t/m 17 juli duurt wordt er op donderdagavond een disco georganiseerd voor de jeugd van de bassischolen. De disco wordt gehouden in de tent op het Maaiveld en duurt van 19.00 t/m 20.30 uur. De toegang is gratis.

Het geplande onderdeel van de donderdagavond, ik hou van Biddinghuizen, gaat niet door.

Voor een aantal evenementen in de feestweek moet u zich opgeven via de mail, denk hierbij aan de hobbybeurs op woensdag 13 juli van 12.00-21.00 uur de kosten hiervan bedragen € 10.00 per tafel, Heel Biddinghuizen bakt op donderdag 14 juli, de gratis dorpslunch op vrijdag 15 juli, de kofferbakmarkt en het kampioenschap eierengooien (als koppel van 2 personen) op zaterdag 16 juli.

Mocht u zich nog willen aanmelden doe het dan snel want Vol=Vol, er zijn nog een beperkt aantal plaatsen voor sommige evenementen. Aanmelden kan door een mail te sturen naar opdreef-festival@ijsvogel.net.

Voor de dorpsmaaltijd hoeft u zich niet aan te melden, u kunt hiervoor kaarten kopen bij Boekenhuis v d Walle. Kaarten kopen kan ook d.m.v. de QR code. Op dezelfde manier kunt u kaarten voor de feestavond kopen.Mocht u nog willen helpen tijdens de feestweek dan kunt u zich aanmelden als vrijwilliger via opdreef-festival@ijsvogel.net.Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat