Home

Dorp zoekt nieuwe vrijwilligers

Dorp zoekt nieuwe vrijwilligers Biddinghuizen - 8 maart 2018.  Dorpsbelangen Biddinghuizen en de Stichting de IJsvogel zijn op zoek naar vrijwilligers. In het dorp zijn er al veel actief, maar ook daar wordt het moeilijker vrijwilligers te vinden voor sport en andere activiteiten. Op een wervingsavond kwamen woensdag zo'n 30 personen af.

De belangstellenden gingen in groepjes brainstormen en evenementen bedenken. Op die manier hoopt de organisatie de inwoners van Biddinghuizen warm te maken om een activiteit te organiseren. Maar ook om mensen die al actief zijn te porren om eens iets anders te gaan doen. Een belangrijke conclusie aan het eind van de avond was dat vrijwilligers best wel te vinden zijn als ze maar persoonlijk en doelgericht benaderd worden.

De brainstormsessie leverde een aantal nieuwe ideeën op, waaronder een muziekfestival met dorpsgenoten en een speeldag voor kinderen.

Bron: Omroep Flevoland

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat