Home

NLdoet uitgesteld naar laatste weekend mei

NLdoet uitgesteld naar laatste weekend mei Biddinghuizen - 19 januari 2021.  Het Oranje Fonds stelt NLdoet 2021 met twee en een halve maand uit. Gezien de huidige coronabesmettingscijfers en de verlengde lockdown vindt het Fonds het niet verantwoord om de grootste vrijwilligersactie van Nederland door laten gaan. Dat betekent dat ook de activiteiten in Biddinghuizen worden verplaatst.

De oorspronkelijke datums voor NLdoet stonden op 12 en 13 maart. Het wordt nu verplaatst naar het weekend van 28 en 29 mei. Sandra Jetten, directeur Oranje Fonds: "Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die we al genomen hebben, laat de huidige situatie het niet toe om NLdoet in maart plaats te laten vinden".

De bijna 3.000 klussen die al zijn aangemeld worden, indien mogelijk, verplaatst naar 28 en 29 mei. De organisaties die deze klussen hebben aangemeld worden hierover geïnformeerd.

Klussen
In Biddinghuizen ging het hierbij om groenonderhoud bij Zwembad De Alk, onderhoud en schilderwerk aan de Jongeren Ontmoetingsplaats aan de Sportlaan, onderhoud aan het clubhuis van scouting de Osbornegroep, schoonmaken, schilderen en herstelwerk bij dierenpark De Scharrelberg, opknappen van het materialengebouw van Stichting De IJsvogel en een pannenkoekenevenement van Dorpsbelangen op Het Plein.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat