Home

Stichting De IJsvogel zoekt nieuwe penningmeester

Stichting De IJsvogel zoekt nieuwe penningmeester Biddinghuizen - 24 januari 2017.  Stichting De IJsvogel uit Biddinghuizen is op zoek naar een kandidaat voor de functie van penningmeester van de vereniging. "Het moet iemand zijn met passie voor vrijwilligerswerk en Biddinghuizen", schrijft de vereniging in een persbericht.

De belangrijkste taak van een penningmeester is dat hij/zij primair verantwoordelijk is voor het financiële beleid van de stichting. Daarnaast help deze bij evenementen, samen met de overige bestuursleden.

Over De IJsvogel
Stichting de IJsvogel is een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk en heeft ten doel het mogelijk maken van evenementen en andere activiteiten van de te Biddinghuizen gevestigde vereniging Algemene Vereniging voor Dorpsbelangen Biddinghuizen. De stichting tracht dit doel te bereiken door het organiseren en coördineren en ondersteunen van evenementen en activiteiten. Te denken valt onder andere aan: paaseieren zoeken, Koningsdag, avondvierdaagse, feestweek, huttenfeest, Sinterklaasintocht en de kerstmarkt.

Opleiding/ervaring/profiel:
- Minimaal MBO werk en denkniveau met financieel inzicht, aangevuld met een enthousiaste en ondernemende houding;
- Accuraat ingesteld;
- Wonend in of in de nabijheid van het dorp;
- Sociaal en service gericht;
- Teamspeler.

Hoofdtaken:
- Opstellen en bewaken van de begroting;
- Opstellen van de jaarrekening;
- Controle van de kas;
- Opstellen van subsidieaanvragen;
- Verzorgen financiële administratie;
- Het werven van fondsen;
- Aanwezig bij diverse nevenactiviteiten;
- In samenwerking met overige bestuursleden beleid bepalen en besturen van de stichting;
- Regelen van fiscale, juridische zaken en verzekeringen;
- Leiding geven aan de sponsorcommissie.

Voor informatie over deze functie kunt u contact opnemen met de voorzitter, Teun van Beek, op telefoon 06 22 91 00 97 of met een van de andere bestuursleden.

Wilt u solliciteren
Stuur dan een brief met CV naar Stichting de IJsvogel, Postbus 21, 8256 ZG Biddinghuizen, of stuur een mail naar info@ijsvogel.net.

Redactie BHZNet.nl / Stichting De IJsvogel

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat