Home

Informatie rond avondvierdaagse

Informatie rond avondvierdaagse Biddinghuizen - 29 mei 2018.  Volgende week wordt in en rond Biddinghuizen de avondvierdaagse gehouden. Inschrijven hiervoor kon gisteren voor het laatst. Stichting De IJsvogel heeft de belangrijkste informatie rond het evenement verzameld.

De avondvierdaagse wordt dit jaar gehouden op maandag en dinsdag 4 en 5 juni en op donderdag en vrijdag 7 en 8 juni. De starttijden voor de 5 en 10 kilometer zijn voor de eerste drie dagen bekend bij de deelnemers. Op vrijdag gelden er andere tijden. Dan wordt de 5 km gestart om 18:00 uur en de 10 km om 17:30 uur. Op vrijdag is de start en finish op het Maaiveld aan de Verlengde Baan.

Verkeersmaatregelen tijdens de avond4daagse
Voor de veiligheid van de deelnemers zal een stuk van de Verlengde Baan afgesloten worden voor al het doorgaande verkeer. Komt u als deelnemer met de auto dan kunt u deze bij het Educatief Centrum parkeren. Brengt u uw kinderen met de auto, dan wordt u verzocht dit bij het Educatief Centrum te doen. Dit in verband met de verkeersveiligheid. Komt u met de fiets dan kunt u terecht in de, voor deze gelegenheid, gemaakte fietsenstalling op de Verlengde Baan.

Intocht vrijdagavond
Voor de intocht wordt de Wierse op vrijdag 9 juni tussen 18:00 en 21:00 gedeeltelijk afgesloten voor al het doorgaande verkeer. Alle deelnemers (zowel de 5 als de 10km), zullen zich verzamelen op het Noaberpark. Daarna zal de complete groep achter een volgauto de intocht-route door Biddinghuizen lopen. Anders dan alle andere wandelavonden wordt er vrijdagavond over de weg gelopen verkeers-regelaars zorgen ervoor dat er geen auto's op deze route kunnen komen.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Twitter
© 2023 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat