Home

Diverse activiteiten rond Pasen en Koningsdag

Diverse activiteiten rond Pasen en Koningsdag Biddinghuizen - 25 februari 2020.  Hoewel Pasen en Koningsdag voor veel mensen nog ver weg klinken, is Stichting De IJsvogel hier al volop mee bezig. "De tijd vliegt en het is zomaar 13 april", schrijft de Stichting, die onthult dat er op beide dagen activiteiten worden georganiseerd.

Paaseieren zoeken
"Op maandag 13 april is het Tweede Paasdag en van 10.00 tot 12.00 uur organiseren we weer een leuk paasevenement", aldus De IJsvogel. Er worden dan diverse spelletjes georganiseerd in het Dorpsbos bij de ijsbaan. Kinderen kunnen onder andere terecht voor het zoeken van paaseieren. De IJsvogel: "Uiteraard zal de Paashaas niet ontbreken en hij heeft dan weer veel gekleurde eieren verstopt. Er zullen ook weer een paar gouden eieren tussen zitten". Voor wie een goeden ei vindt, ligt er een leuk cadeautje klaar.

Ook versierde fietsen voor ouderen op Koningsdag
Op maandag 27 april is het Koningsdag. Traditiegetrouw wordt er een versierde fietsoptocht georganiseerd. Waar dit vroeger alleen voor kinderen was, wordt sinds een paar jaar ook de 'oudere jeugd' uitgedaagd mee te fietsen. "Deelname kan dus van 0 tot 88 jaar!", schrijft de stichting. Voor alle deelnemende kinderen ligt er een aardigheidje klaar. De drie mooist versierde fietsen, verdienen een leuke prijs. Ook bij de nieuwe categorie voor de 'oudere jeugd' liggen er drie prijzen klaar. Uiteraard wordt er ook koffie en thee geschonken. "Dus Biddinghuizenaren, ga alvast nadenken over hoe je je stalen ros kunt versieren of pimpen. Maak er iets bijzonders van!", besluit Stichting De IJsvogel.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat