Home

Geen mini-ijsbaan op evenemententerrein

Geen mini-ijsbaan op evenemententerrein Biddinghuizen - 20 januari 2017.  Er komt voorlopig geen mini-ijsbaan op het Maaiveld. Dat meldt Dorpsbelangen Biddinghuizen, nadat gisteren de hekken rond het terrein zijn verwijderd. Het ijs op het trapveldje op het evenemententerrein bleek bij inspectie te dun.

Het veldje werd eerder deze maand onder water gezet, in afwachting van de komende vorst, in de hoop dat er dan geschaatst kon worden. Op 16 januari bleek de nog dunne ijslaag kapotgemaakt. Kinderen hadden hier takken op gegooid; ook stond er een winkelwagentje op. Daarop werden hekken rond het terrein gezet, in de hoop dat er toch nog voldoende ijs zou ontstaan.

IJsplaat
Willem Feiken, voorzitter van Dorpsbelangen Biddinghuizen: "Wat een mooie ijsplaat had kunnen worden is helaas mislukt. De vorstperiode was te kort en door de vernielingen is de ijslaag naar onze mening te dun. We hebben het water eronderuit laten lopen waardoor de ijslaag op het asfalt ligt. Morgen kunnen de kinderen er hopelijk nog even van genieten".

Het bestuur van Dorpsbelangen beraadt zich nog over of er bij een nieuwe vorstperiode opnieuw water op het terrein wordt gezet. "In ieder geval wil ik alle vrijwilligers die nu hebben geholpen na onze oproep, enorm bedanken voor hun positieve inzet", besluit Feiken.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat